MyUnifeeder

Join our dynamic company and help us push the limits of logistics

About Unifeeder Our Locations

Join our dynamic company and help us push the limits of logistics

About Unifeeder Our Locations

IT Manager, Integrations

Aarhus, Danmark

Unifeeder er en markedsledende og dynamisk logistikvirksomhed med det største Feeder og Shortsea Netværk i Europa. Virksomheden er en front-runner i shippingverdenen og forenkler komplekse transportopgaver gennem datafokuseret indsigt og styring af forsyningskæderne. Unifeeder tilbyder en række effektive transportløsninger, med fokus på bæredygtighed. Se mere på www.unifeeder.com.

Stillingen som IT Manager, Integrations har stor betydning for Unifeeders mulighed for fortsat at skabe en konkurrencefordel igennem intelligent og fremtidsorienteret IT-understøttelse af alle forretningsprocesser. Med udgangspunkt i Unifeeders samlede setup af forretningssystemer, bliver udvikling og optimering af integrationer med kunder og leverandører fortsat et afgørende parameter i de kommende år, og det er således vigtigt for Unifeeder at få skabt en tydelig vision og strategisk retning for området.

Som IT Manager for Integrationsteamet bliver du leder for et erfarent team på fire medarbejdere. Der er forskellighed i styrker, kompetencer og fokus, men samlet dækker teamet udmærket områder som fx teknisk vedligeholdelse og udvikling af EDI-forbindelser i BizTalk og projektledelse på integrationer såvel som på andre IT-områder. Teamet er en central del af Unifeeders samlede IT-afdeling med i alt cirka 20 medarbejdere, ledet af en CIO som denne stilling refererer til.

Som IT Manager, Integrations er det dit overordnede ansvar at sikre, at Unifeeders integrations-setup og egen viden om nye muligheder og teknologi lever op til de forretningsmæssige krav og ønsker, både hvad angår funktionalitet, tilgængelighed og performance. Rollen er således tiltænkt at bevæge sig i spændingsfeltet mellem systemer og forretning for dermed konstant at sikre bedst mulig afstemning imellem disse.

 

Ambitiøs IT-leder – integrations- og datastærk IT-forretningsprofil – tilstrækkelig teknisk viden til at skabe retning

Vi forestiller os, at du allerede har opbygget en solid teknisk erfaring i en relevant rolle inden for integrerede IT-løsninger. Du har i øvrigt et bredt IT-fundament, og du både forstår og holder dig orienteret omkring ny teknologi, arkitektur og konkrete værktøjer. Du tænker cloud mere end on-premise, API mere end EDI og stærkere forretning mere end ”fede gadgets” – og så er du en IT-leder, som får ting til at ske, og som evner at rydde alle de forhindringer væk, som kan afholde teamet fra faktisk at få tingene til at ske.

Det vigtigste afsæt er således din positive erfaring med at kunne tænke og agere med tilstrækkelig teknisk dybde, men fortsat bevare fokus på, hvorfor systemerne er sat i verden og, hvilke opgaver de skal løse for forretningen. Hertil besidder du et personligt drive til at få dine ting afsluttet frem for at hænge i de sidste små detaljer.

 

Processen håndteres af konsulentfirmaet SORTH & CO. Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Thomas Hansen på th@sorthco.dk eller 4080 9400. Hvis du er interesseret i stillingen, beder vi dig sende dit CV til search@sorthco.dk. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Why work at Unifeeder

Challenge

Whether you are an accomplished professional or a promising new talent, at Unifeeder you will be challenged by the tasks, co-workers, and our customer portfolio which includes well-established industrial companies in Europe.

Mobility

With offices in nine countries, we encourage our employees to broaden their horizons by working in our international offices for shorter or longer periods. That makes Unifeeder a highly inclusive workplace with great knowledge flow.

Diversity

Unifeeder's family consists of approx. 400 employees with backgrounds from close to 20 nationalities, therefore we strive to create a workplace that embraces the diversity of backgrounds and perspectives of the employees.

Growth

Our employees are our best asset. The continued encouragement and support of their professional growth is built into our core. We welcome initiatives that will promote growth and bring improvement to  Unifeeder's process flow

Close video