MyUnifeeder

Join our dynamic company and help us push the limits of logistics

About Unifeeder Our Locations

Join our dynamic company and help us push the limits of logistics

About Unifeeder Our Locations

Finance Accountant

Som Finance Accountant får du en spændende rolle i Unifeeders fortsatte udvikling af det finansielle område og kan gennem dine indsatser medvirke til at skabe en stærkere og mere optimeret styring af cost controlling og finansområdet. 

Unifeeder er en særdeles solid virksomhed og den markedsledende koncern inden for sit felt. Vi har en omsætning i milliardstørrelsen og hovedkontor i Aarhus, hvorfra vi styrer vores internationale operationer på tværs af Europa. Vi fortsætter vores positive og ambitiøse vækststrategi og har i denne forbindelse behov for at styrke finansorganisation.

 

Som Finance Accountant får du en spændende rolle i Unifeeders fortsatte udvikling af det finansielle område og kan gennem dine indsatser medvirke til at skabe en stærkere og mere optimeret styring af cost controlling og finansområdet. Du bliver en del af et professionelt og særdeles dynamisk og internationalt miljø med en positiv udviklings- og performanceorienteret kultur. 

Du får et nært og team-orienteret samarbejde med dine teamkolleger, og du kommer ligeledes til at samarbejde og opbygge mange snitflader til både den øvrige økonomifunktion på i alt 15 medarbejdere i Aarhus, 20 i Polen og 11 på Cypern samt til hele koncernens logistik operation i såvel DK som i det øvrige Europa. Fokus for dit team og nøglen til en effektiv styring af cost-control-området ligger i at opbygge størst mulig viden om Unifeeders skibsoperation og leverandører, for herigennem at kunne udnytte dette i arbejdet med tallene.

 

Som Finance Accountant vil dine arbejdsområder og opgaver løbende udvikle sig med et afsæt i opgaver relateret til bankhåndtering, månedslukning og rapportering, cost controlling, administrative opgaver, finansprojekter og fokusering på optimering, systemimplementering og forbedringer af arbejdsprocesser.
Dine opgaver vil således variere både dagligt og ugentligt imellem arbejde på egen hånd og team-arbejde samt indimellem opgaver med større kompleksitet og praktiske/mere simple opgaver. En del af din tid er således dedikeret til at deltage i den cost controlling, som i Unifeeder er en meget central og omfangsrig opgave, der samlet fylder en del i teamet. Det er i denne proces, at man styrer og tjekker, og at der afregnes i overensstemmelse med kontrakter med både leverandører og kunder. Det er en kontrolopgave, som kræver, at man opbygger en stor forretningsviden, og der er derfor mulighed for at komme meget tæt på vores forretningsprocesser.

 

Team-orienteret regnskabsprofil med afsæt i det effektive bogholderi

Din uddannelsesmæssige baggrund og retning er ikke afgørende, men du har et relevant afsæt inden for regnskab, bogholderi eller cost controlling. Du har erfaring med og/eller stor lyst til at bidrage med effektiv styring af ”standardopgaverne”, men har samtidig det drive og kompetencesæt, der kræves for at deltage i de mere komplekse opgaver og projekter. Herudover forventer vi, at du kan genkende de fleste af følgende karakteristika:


 • Naturligt flair for at skabe forbedring og optimering af processer
 • Evner og lyst til at arbejde med forskellige IT-værktøjer
 • Ansvarsbevidst og analytisk samt systematisk og struktureret
 • Evner at bevæge dig ned i detaljen, men kan også håndtere flere deadlines samtidig
 • Trives med at arbejde i et dynamisk og team-orienteret arbejdsmiljø og evner at tilpasse dig et miljø i konstant udvikling og forandring
 •  

  Processen håndteres af konsulentfirmaet SORTH & CO. Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Search Konsulent Rikke Dahl på search@sorthco.dk. CV/ansøgning sendes til search@sorthco.dk. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

  Why work at Unifeeder

  Challenge

  Whether you are an accomplished professional or a promising new talent, at Unifeeder you will be challenged by the tasks, co-workers, and our customer portfolio which includes well-established industrial companies in Europe.

  Mobility

  With offices in nine countries, we encourage our employees to broaden their horizons by working in our international offices for shorter or longer periods. That makes Unifeeder a highly inclusive workplace with great knowledge flow.

  Diversity

  Unifeeder's family consists of approx. 400 employees with backgrounds from close to 20 nationalities, therefore we strive to create a workplace that embraces the diversity of backgrounds and perspectives of the employees.

  Growth

  Our employees are our best asset. The continued encouragement and support of their professional growth is built into our core. We welcome initiatives that will promote growth and bring improvement to  Unifeeder's process flow

  Close video