MyUnifeeder

Accountant

Aarhus, Denmark

Som Accountant får du en spændende rolle i Unifeeders fortsatte udvikling af det finansielle område og kan gennem dine indsatser medvirke til at skabe en endnu bedre og stabil styring af cost, finans og lønområdet. Du bliver en del af et professionelt og særdeles dynamisk og internationalt miljø med en positiv udviklings- og performanceorienteret kultur. Du får et nært og team-orienteret samarbejde med dine teamkolleger og med Teamlederen samt med Unifeeders HR Manager og den eksterne partner på lønområdet. Du kommer ligeledes til at samarbejde og opbygge mange snitflader til både den øvrige økonomifunktion på i alt 15 medarbejdere i Aarhus, 20 i Polen og 11 på Cypern samt til hele koncernens operation i såvel DK som i det øvrige Europa, idet nøglen til en effektiv styring af cost-control-området ligger i at opbygge størst mulig viden om Unifeeders skibsoperation og leverandører.


Som Accountant vil dine arbejdsområder og opgaver løbende udvikle sig ud fra følgende estimerede opgaveinddeling: ca. 50% cost controlling og heraf relaterede opgaver, ca. 30% på lønområdet og ca. 20% på andre administrative opgaver i finansteamet. Dine opgaver vil således variere både dagligt og ugentligt imellem arbejde på egen hånd og team-arbejde samt indimellem opgaver med større kompleksitet og praktiske/mere simple opgaver. En stor del af din tid er således dedikeret til at deltage i den cost controlling, som i Unifeeder er en meget central og omfangsrig opgave, der samlet fylder en del i teamet. Det er i denne proces, at man styrer og tjekker, og at der afregnes i overensstemmelse med kontrakter med både leverandører og kunder. Det er en kontrolopgave, som kræver, at man opbygger en stor forretningsviden, og der er derfor mulighed for at komme meget tæt på Unifeeders kerneforretning.

Moden og team orienteret regnskabsprofil med solidt afsæt i det effektive bogholderi

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men du har et solidt og relevant fundament inden for regnskab og bogholderi. Du har erfaring og/eller stor lyst til at bidrage med effektiv styring af ”standardopgaver” som f.eks lønbogholderiet, men har samtidig det drive og kompetencesæt, der kræves for at deltage i de mere komplekse opgaver.

Herudover forventer vi, at du kan genkende flere af følgende karakteristika for dit arbejde og din tilgang til dine opgaver:

 • Naturligt flair for at skabe forbedring og optimering af processer
 • Evner og lyst til at arbejde med forskellige IT-værktøjer
 • Ansvarsbevidst og analytisk samt systematisk og struktureret
 • Skal kunne bevæge sig ned i detaljen – men stadig bevare overblik, fremdrift og retning
 • Evner at håndtere flere deadlines samtidig
 • Trives med at arbejde i et dynamisk og team-orienteret arbejdsmiljø og evner at tilpasse sig et miljø i konstant udvikling og forandring

 • Processen håndteres af konsulentfirmaet SORTH & CO. Såfremt du ønsker flere informationer om stillingen, er du velkommen til at kontakte Senior Search Konsulent Pernille Burmester på pb@sorthco.dk eller +45 2024 3307. CV/ansøgning sendes til Search Konsulent Rikke Dahl på rd@sorthco.dk. Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.
   
  Close video